Suomeksi · In English

Laadukasta hoitoa kaikille asuinpaikasta riippumatta

-- (mainimg.png)

Tervetuloa Virtuaalisairaala 2.0 -hankkeen kotisivuille. Hanke on Suomen yliopistollisten sairaaloiden asiakaslähtöisten digitaalisten palveluiden kehittämishanke vuosina 2016-2018.

TUTUSTU HANKKEESEEN

-- (terveyskyla.png)

Virtuaalisairaala 2.0-hankkeessa rakennetaan Terveyskylää, joka on asiantuntijoiden yhdessä potilaiden kanssa kehittämä erikoissairaanhoidon verkkopalvelu. Se tarjoaa tietoa ja tukea kansalaisille, hoitoa potilaille ja työkaluja ammattilaisille. www.terveyskylä.fi

VIIMEISIN BLOGIKIRJOITUS


03.10.2019

Ainutlaatuinen Haavat-virtuaalikeskus on moniammattillisen yhteistyön voimannäyte

Haavat-virtuaalikeskusta TerveyskyläPRO-palveluun on ollut tekemässä yli 30 haavanhoidon huippuosaajaa eri puolelta Suomea. On syntynyt ainutlaatuinen tietopankki myös kansainvälisesti.

Haavat-virtuaalikeskus tarjoaa terveydenhuollon ammattilaisille ajankohtaisimman ja luotettavimman tiedon kaikkien haavatyyppien diagnostiikasta, hoidosta ja hoitoketjuista. Haavanhoidon tietotaito on näin koottu samaan paikkaan.

Suomen kaikki yliopistosairaalat ovat olleet mukana rakennustöissä. Yhteistyökumppaneina ovat olleet Suomen Haavanhoitoyhdistys ry, Diabetesliitto ja Savonia amk.

- Haavat-virtuaalikeskuksesta löytyy myös elämäntapaohjausta ja välineitä potilaan motivoimiseen omahoitoon.  Se sisältää tietoa sekä akuuteista että kroonisista haavoista. Pääkohderyhmä on avoterveydenhuollossa toimivat ammattilaiset, HUS Haavakeskuksen ihotautilääkäri Kirsi Isoherranen kertoo.

Haavapotilaiden hoito on monimutkaista ja hoito saattaa viivästyä. Haavat aiheuttavat potilaalle huomattavaa haittaa, tulonmenetyksiä ja kärsimystä. Oikea-aikaisella haavapotilaiden hoidolla paitsi parannetaan potilaiden elämänlaatua, saavutetaan myös huomattavia kustannussäästöjä.

Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilainen, tutustu Haavat-virtuaalikeskukseen (Kaikkien yliopistosairaanhoitopiirien ja Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän työntekijät kirjautuvat palveluun omilla organisaatiotunnuksillaan. Muut terveydenhuollon ammattilaiset kirjautuvat palveluun VRK-kortilla.)

Potilaat löytävät omatoimiseen haavanhoitoon vinkkejä kaikille avoimesta Haavatalosta

Mikä on TerveyskyläPRO

TerveyskyläPRO on sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille suunnattu palveluportaali. TerveyskyläPRO vahvistaa ammattilaisten eOsaamista ja rohkaisee hyödyntämään uusia toimintatapoja omassa työssä.

Palvelusta saa tukea ja valmennusta digitaalisuuteen liittyvään toiminnanmuutokseen. Digipalveluiden kehittämisen valmennus ja eOsaamisen työkalut ovat kaikkien ammattilaisten käytössä.

Palvelusta löytyy myös paljon erilaisia tietolähteitä, kuten kliinisen työn oppaita, virtuaalikeskuksia, ohje- ja mittaripankin sekä asiantuntijahaun.

Sisään pääseee VRK-kortilla tai organisaatiotunnuksilla. Lue lisää

KAIKKI BLOGIKIRJOITUKSET

-- (terveyskyla.png)

Virtuaalisairaala 2.0-hankkeessa rakennetaan Terveyskylää, joka on asiantuntijoiden yhdessä potilaiden kanssa kehittämä erikoissairaanhoidon verkkopalvelu. Se tarjoaa tietoa ja tukea kansalaisille, hoitoa potilaille ja työkaluja ammattilaisille. www.terveyskylä.fi

VIRTUAALISAIRAALA TWITTERISSÄ


AJANKOHTAISTA


15.07.2019

Tutkimus: ammattilaiset tyytyväisiä Terveyskylässä olevan tiedon laatuun

KAIKKI AJANKOHTAISET