Suomeksi · In English

BLOGIT


20.11.2018

Kuntoutumistalo 2.0 – tuloksia tähän asti ja tulevaisuuden visioita

Kuntoutumistalo 2.0 -projekti on tullut päätökseensä – miten kehittäminen jatkuu tästä eteenpäin? Tätä pohdittiin Kuntoutumistalon seminaarissa lokakuun lopussa.

Kuntoutumistalon projektipäällikkö Harri Hämäläinen kiitti seminaarin alussa kaikkia tahoja upeasta yhteistyöstä.  

Kuntoutumistaloa on vuodesta 2015 ollut rakentamassa 220 asiantuntijaa, 24 eri työryhmää ja laaja yhteistyökumppaniverkosto.

Kuntoutumistalo 2.0 –projektin tuloksena on syntynyt kansallinen yhteistyöverkosto, sisällöntuotanto- ja julkaisumalli sekä kehittämisen työkalut.

Kuntoutumistalon koordinaattori Miia Malmberg avasi tarkemmin tilastoja. Kuntoutumistalossa on tähän mennessä julkaistu materiaalia yli 500 sivua. Itsehoito-oppaita ja tietokokonaisuuksia on julkaistu yhteensä 49 suomeksi ja 19 ruotsiksi.

Lisäksi Kuntoutumistalossa on julkaistu oirenavigaattori ja kaksi omahoito-ohjelmaa. Kuntoutumistalon sivuja on vuoden 2018 tammi-syyskuussa katseltu yli 312 200 kertaa. Keskimäärin käyttäjiä on ollut 4250 kuukaudessa.

Kehittäminen jatkuu

Lähitulevaisuudessa Kuntoutumistaloon on tulossa monia uusia ominaisuuksia: digihoitopolut ovat viimeistelyvaiheessa, omahoito-ohjelmat ovat tuotannossa ja etävastaanotot otetaan käyttöön. Sisällön tuottaminen jatkuu työryhmissä.

Tulevaisuuden visiona on myös tekoälyn avulla kehitettävä toimintakyvyn virtuaalikeskus ammattilaisille.

Kuntoutumistalossa jatketaan asiakkaan kuntoutumista tukevan verkkopalvelun kehittämistä, vaikka Kuntoutumistalo 2.0 -projekti virallisesti onkin loppunut.

Tutustu Kuntoutumistaloon

Kirjoittaja: Linn Karlsson, Kuntoutumistalon verkkotoimittaja

Kuvassa Kuntoutumistalon projektipäällikkö Harri Hämäläinen, Kuntoutumistalon koordinaattori Iida Myllymäki ja Kuntoutumistalon verkkotoimittaja Linn Karlsson. 

VALITSE BLOGIKIRJOITUS


-- (terveyskyla.png)

Virtuaalisairaala 2.0-hankkeessa rakennetaan Terveyskylää, joka on asiantuntijoiden yhdessä potilaiden kanssa kehittämä erikoissairaanhoidon verkkopalvelu. Se tarjoaa tietoa ja tukea kansalaisille, hoitoa potilaille ja työkaluja ammattilaisille. www.terveyskylä.fi