Suomeksi · In English

AJANKOHTAISTA


28.11.2017

Terveyskylään kolme uutta taloa – Infektio-, Ihotauti- ja Lääketalot avautuivat tänään

Terveyskylä.fi laajenee uusilla palveluilla. Suuria potilasryhmiä koskettavat Infektio-, Ihotauti- ja Lääketalo avautuivat tänään. Niihin ja jo aiemmin avattuihin Terveyskylän taloihin on rakentumassa kymmenittäin digitaalisia hoitopolkuja ja omahoito-ohjelmia.

  • Infektiotalosta löytyy ammattilaisten tuottamaa tietoa infektiotaudeista ja niiden ehkäisystä. 
  • Ihotautitalo tarjoaa tietoa erilaisista ihosairauksista ja ihosyövistä sekä tukea niiden hoitoon vauvasta vaariin. Ihotautitalo on tarkoitettu edistämään kaikkien ihotautia sairastavien potilaiden, heidän läheistensä sekä ammattilaisten välistä yhteistyötä. 
  • Lääketalo tarjoaa tietoa lääkityksestä ja vastaa kysymyksiin lääkkeiden oikeasta käytöstä ja ongelmatilanteista. L
  • Terveyskylän ytimessä on verkon yli annettava hoito eli digihoitopolut ja omahoito-ohjelmat eri potilasryhmille. Mielenterveystalon nettiterapiat ja Painonhallintatalon terveyslaihdutusvalmennus ovat pyörineet potilaiden tukena jo vuosia. Nyt rinnalle on nousemassa kymmenittäin uusia digihoitopolkuja, jotka rakennetaan yhteiselle alustalle. 

Lue koko uutinen ja tutustu uusiin palveluihin Terveyskylän sivuilla.

 

VALITSE AJANKOHTAINEN


-- (terveyskyla.png)

Virtuaalisairaala 2.0-hankkeessa rakennetaan Terveyskylää, joka on asiantuntijoiden yhdessä potilaiden kanssa kehittämä erikoissairaanhoidon verkkopalvelu. Se tarjoaa tietoa ja tukea kansalaisille, hoitoa potilaille ja työkaluja ammattilaisille. www.terveyskylä.fi