14.06.2019

Terveyskylä palkittiin HIMSS-tapahtumassa

-- (himss_elsevier.png)

Digitaalisen terveydenhuollon HIMSS-Elsevier-teknologiakilpailu etsii ja palkitsee ICT-ratkaisuja, jotka parantavat huomattavasti potilaiden hoitoa ja ratkaisevat sairaaloiden suuria haasteita.

Suomessa terveydenhuollon olisi pystyttävä tuottamaan nykyisillä resursseilla palveluita tuotantotehokkaasti yhä kasvavalle ikääntyvälle väestölle seuraavien vuosikymmenten aikana.

Tämä silmällä pitäen Terveyskylässä tuotettiin konsepti, jossa erikoissairaanhoidon henkilöstö, potilaat ja IT-asiantuntijat suunnittelevat yhdessä digitaalisen palvelun. Konsepti on otettavissa käyttöön missä tahansa terveydenhuollon organisaatiossa ja monistettavissa minkä tahansa potilasryhmän käyttöön.

– Terveyskylä ei ole pelkkä teknologia-alusta, se on ainutlaatuinen kokonaisuus, jossa toiminnanmuutoksen tukeminen on olennaisessa osassa, kertoo kehittämisjohtaja Visa Honkanen (HUS) joka kävi noutamassa palkinnon HIMSSin päälavalla Helsingissä.

Voitosta Terveyskylän kanssa kilpailivat muun muassa Pohjola Sairaala ja Cambridge University Hospital.

-- HIMSSpalkinto (himsspalkinto.jpg)

Lue lisää: HIMSS-Elsevier Digital Healthcare Award Winners announced at the most influential health IT conference in the region