Suomeksi · In English

AJANKOHTAISTA


04.04.2019

Chat tulee asiakaspalveluun - ota opit talteen

Chatit, etävastaanotot ja muut digitaaliset potilaspalvelut tulevat kovaa vauhtia terveydenhuoltoon. Ammattilaiset pääsevät opettelemaan uusia digitaitoja. Tukea löytyy TerveyskyläPROn valmennuksista.

Vastikään julkaistu Chat-asiakaspalvelu terveydenhuollossa-valmennus antaa sairaanhoitajille, lähihoitajille ja muille terveydenhuollon ammattilaisille valmiuksia toimia chat-asiakaspalvelussa. Valmennuksessa käsitellään mm. sitä, miten osoittaa myötätuntoa myös chatin lyhyissä ja napakoissa viesteissä.   

- Chat tulee osaksi julkista terveydenhuoltoa, koska se tavoittaa potilaita helposti. Chat-asiakas-palvelu vaatii ammattilaiselta nopeampaa reagointia kuin sähköpostityyppisten viestien kirjoitus, toteaa projektipäällikkö Kaisa Pulkkinen (HUS), joka on ollut laatimassa koulutusta yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. 

Ammattilaisen digitaitoja lisää myös valmennus Potilaan kohtaaminen digitaalisissa palveluissa. Valmennuksen keskiössä ovat terveydenhuollon ammattilaisen vuorovaikutustaidot, joita hän tarvitsee työskennellessään etävastaanotolla tai potilaan kanssa viestitellessään.  

Muita digitaalisten potilaspalveluiden käyttöön valmentavia kokonaisuuksia ammattilaisille ovat Terveyskylän etävastaanotto, Verkkokirjoittaminen ja viestintä ja Digihoitopolun aloitusvalmennus. 

Käy tutustumassa!

Terveyskyla.fi/ammattilaiset

p.s. Digitaitoja lisäävien valmennusten lisäksi TerveyskyläPRO-palvelusta löytyy 34 kliinisen työn opasta, asiantuntijahaku ja tapahtumakalenteri. Virtuaalikeskukset kokoavat teemoittain tai ammattiryhmittäin tärkeitä sisältöjä. Harvinaissairauksien ja lihavuuden hoidon virtuaalikeskukset ovat käytössä, hengitys- ja unihäiriöiden sekä keuhkosairauksien virtuaalikeskukset ovat tulossa.

VALITSE AJANKOHTAINEN


-- (terveyskyla.png)

Virtuaalisairaala 2.0-hankkeessa rakennetaan Terveyskylää, joka on asiantuntijoiden yhdessä potilaiden kanssa kehittämä erikoissairaanhoidon verkkopalvelu. Se tarjoaa tietoa ja tukea kansalaisille, hoitoa potilaille ja työkaluja ammattilaisille. www.terveyskylä.fi