25.08.2017

Virtuaalisairaala 2.0 -hankkeelle Tietoteko-palkinto määrätietoisesta digitalisaatiosta

Virtuaalisairaala 2.0 -hanke sai yhden neljästä tämän vuoden Tietoteko-palkinnosta. Tunnustus myönnettiin määrätietoisesta kansallisten palveluiden kehittämisestä sekä innovatiivisesta palvelujen digitalisoinnista.

”Tietoteon tehneitä organisaatioita yhdistää ennakkoluuloton ote kehittää kansallisia, alueellisia ja paikallisia palveluja sekä laaja-alainen halu tarjota parempaa hoitoa ja palvelua digitaalisten ratkaisujen tuella. Suomalaisten hyvinvointia tukevat digitaaliset palvelut kehittyvät nyt isoilla askeleilla eteenpäin”, Tiedon terveydenhuollosta vastaava johtaja Kimmo Alaniska toteaa.

Tietoteko on Tiedon jakama tunnustus, joka kannustaa tekoihin, jotka edesauttavat suomalaisten hyvinvointia. Tietoteko-palkinnot jaettiin Kumppanuusforum-tapahtuman yhteydessä Jyväskylässä 25.8.2017.

Lisätietoja: https://www.tieto.fi/uutiset