29.12.2017

Terveyskylän käyttö tuplaantui vuoden aikana

Virtuaalisairaala 2.0 -hankkeen osana rakennettava Terveyskylä on kasvanut palveluksi, josta valtava määrä ihmisiä löytää tietoa, tukea ja hoitoa. Vuoden 2017 aikana palvelun sisältöjä avattiin 10 miljoonaa kertaa, 2 miljoonan käynnin aikana yli miljoonan käyttäjän toimesta. Kasvu on kiihtynyt koko ajan.

Terveyskylään tehdään nyt kuukausittain 250 000 käyntiä, joiden aikana avataan 2 miljoonaa tietosivua. Palvelun vilkkain ja myös vanhin osio on Mielenterveystalo. Se tuo liikenteestä puolet ja kävijämäärät kasvavat yhä jatkuvasti. Terveyskylän uudempien talojen käyttö kasvaa varsin jyrkillä käyrillä. Niiden kävijämäärät ja sisältöjen kulutus on yli kolminkertaistunut vuoden aikana.

Lisää aiheesta Terveyskylän sivuilla olevassa uutisessa.