15.05.2019

Terveyskylää esitellään kansainväliselle yleisölle HIMSS19-tapahtumassa

HIMSS & Health 2.0-tapahtuma 11.-13.6 tuo Helsingin Messukeskukseen tuhansia yrittäjiä, sijoittajia, terveysalan johtajia ja vaikutusvaltaisia päättäjiä.

Terveyskylää esitellään kahdella ständillä:

- Yhteisosastolla, jossa ovat mukana HUS, Helsingin kaupunki ja Helsingin yliopisto. Mukana on myös  Apotti Helsingin kaupungin yhteistyökumppanina. Osaston teema on “No limits – Integration of social and health care services”. Osastolla esitellään toimijoiden palveluita palveluiden integraatioiden näkökulmasta.

Toisella osastolla Terveyskylän tulevaisuutta ja konseptia esitellään yhdessä teknisen alustan toimittajien ja muiden yhteistyökumppaneiden, Microsoftin, Innofactorin ja Tiedon kanssa.

Tervetuoa käymään osastoillamme, jos olet tulossa Messukeskukseen!

Uutisoimme tapahtumasta kanavissamme.